Злата Огневич - українська співачка і телеведуча, яка мала можливість представляти Україну на конкурсі пісні "Євробачення 2013", а з наступного року стала народним депутатом від "Радикальної партії". Проте вже 10 листопада 2015 року на засіданні парламенту повідомила про бажання скласти мандат.

Читайте Знай в Google News!

Зараз дівчина опублікувала нову фотографію у себе в Instagram-акаунті, на який підписано понад 280 тисяч осіб. "Вибачте, що мало активничаю в ці дні. Взяла паузу, потрібен ковток повітря, поза соціальними мережами. Простий, живий ковток повітря, небо... так, багато неба! Буду ловити зірки 💫 а як, ви думали, пишеться музика ? )) ", - написала вона у підписі до знімка.

На ньому Злата Огневич зображена в напівпрозорій ночнушке зі спущеною лямкою на одному плечі. При цьому по контуру можна розглянути її фігуру.

"У мене теж так, закинула в'язання) переключилася на народне мистецтво...така собі перезавантаження", "Відпочивайте, набирайтеся сил ви зірка і можете ловити зірки", "Богиня.Ніжний янголятко", "Після таких фото важко заснути", - прокоментували її шанувальники.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Українська Кардашьян пом'яла сінник голими персами: "Хочеться, але колеться". За її спиною видно цікаве лимонне дерево з плодами.

Як повідомляв "Знай.ua", пантера Каменських приготувала українцям щось вибухове: "Я так цього чекала!"

Знай.ua писав, Бабкін втік з дому у космос на ракеті, прихопивши з собою 5Nizza.