Ірина Білик активно веде власну сторінку у соціальній мережі “Інстаграм”, де ділиться інформацією про концерти, світлинами з життя, роботи, зйомок. Крім того, Білик люблять величезна кількість фанатів, які записують короткі відео під її пісні або ж просто фотографують старі світлини співачки. Зірка перепощує і такий контент, що робить її сторінку тільки цікавішою і теплішою.

Читайте Знай в Google News!

Останній пост співачка написала вже в Туреччині, куди вона відправилась на відпочинок. Зірка поділилась двома стильними і ефектними світлинами, де вона йде в лоббі готелю, позаду неї чорний лакей везе її валізи. Білик вбрана у чудернацький капелюх, який трошки нагадує каптур, на ній величезні окуляри, артистка має рівне волосся. На ній той самий халат-кімоно, який вся країна могла побачити на святковому концерті на Софійській площі на честь Дня Незалежності України. Саме в цьому кімоно співачка переспівала хіт Ольги Полякової, через що й зіштовхнулася з потоком хейту від українців.

Артистка підписала свої світлини так: “Як добре, що кордони вже відкриті і нарешті можна полетіти в улюблену Туреччину. А ви вже встигли кудись злітати?”

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Нагадаємо, Ірина Білик кардинально змінила імідж

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Білик відверто зізналася, що стала жертвою чоловічого насильства

Також Знай.ua писав, Ірина Білик показала, як виглядала в молодості.