Епатажний співак і чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес знайшов, чим здивувати своїх шанувальників. У себе в Instagram артист виклав відеоролик, де постав у жіночому, та ще й дуже сексуальному образі!

"Високі підбори, важка перука, яскравий макіяж і стиль Vogue, це все я)))", - не без гордості за себе написав Дантес.

Перш ніж шанувальники встигли знепритомніти від такої рішучої "зміни статі" і почати співчувати Дорофєєвої, співак все ж встиг пояснити, що до чого. Ні, він не перекинувся на" ніжно-блакитну " сторону. Він просто взяв участь у мюзиклі "Ритм" українського мультиартиста, продюсера і композитора Монатіка.


Варто відзначити, що в цьому барвистому дійстві брали участь багато культових українських зірок, в тому числі The Hardkiss, "Время и Стекло", alyona alyona і багато інших.

Стилістика дії просякнута естетикою" нульових " років. Мюзикл зрежисувала Таня Муіньо, обов'язки хореографа-постановника були покладені на Дениса Стульникова і Микиту Кузьменко. Мюзикл обіцяє бути дією неймовірного масштабу! А посилання на YouTube Дантес залишив у себе в сторіз.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

“Я дуже радий, що @monatik_official і @tanumuino подумали про мене, коли з'явився в мьюзікле «Ритм» образ drag queen. Ми з каталися по району на електрокарах з Дімою і він озвучив цю пропозицію. Я відразу крикнув: "звичайно, кайф! Я дуже хочу»

По-перше, на карантині я дивився на Netflix шоу rupaul's drag race.

А по-друге я обожнюю команду, яка працювала над цим мьюзіклом Діма і @irinamonatik , Таня Муиньо, @nikitakkkuz @denis_stulnikov та інших професіоналів.

Мені подобалося все що відбувалося навколо. Репетиції, дружні посиденьки, об'єднання різних артистів в одне велике дійство, яке несе любов і мир.

Хочеться ще і ще!!!! @bacardi окремий респект, що повірили в це у все і підтримали. Дивіться мюзикл вже на YouTube (посилання в сторіз)

живияктанцюєш #ритм"—- захоплено написав Дантес.

пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дантес і Дорофєєва після Фреймут, Бабкіних і Петрожицької зробили тест на covid-19

Як повідомляє портал «Знай.иа» Надя Дорофєєва видала Потапу і Позитиву, як її "роздягли" фанати: "там все видно"

Також «Знай.иа " писав, що Гола Дорофєєва забула про гігієну і витерла газон інтимними місцями