54-річна виконавиця хіта 90-х "Ягода-малина" Валентина Легкоступова померла в результаті травми, отриманої за загадкових обставин. Раніше передбачалося, що співачка померла через отруєння алкоголем.

Буквально за місяць до трагедії Валентина вийшла заміж за яхтсмена Юрія Фірсова. Багато шанувальників впевнені, що саме він винен у смерті дружини.

Донька Валентини Валеріївни Анетта Бриль повідомила, що після весілля не могла зв'язатися з матір'ю. Коли приїхала до неї додому, то застала молодят у стані алкогольного сп'яніння. На тілі у Легкоступової були гематоми, але вона не пам'ятала, де і коли могла їх отримати. Потім з'ясувалося, що співачка впала у ванній.

Валентина Легкоступова з чоловіком, фото з соцмережі

"Як можна було не викликати швидку, якщо твоя кохана жінка впала, якщо у неї з'явилися синці. Можливо, про це ще не можна говорити, адже слідство йде. Але, за результатами розтину, мама померла через закриту черепно-мозкову травму і забиття головного мозку важкого ступеня", - сказала Анетта в ефірі "Пусть говорят".

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

На її думку, маму можна було врятувати, але для цього потрібно було негайно викликати "швидку". Але Фірсов не сказав родичам про травми дружини. Тому співачку з чоловіком поклали спочатку в наркологічну клініку, і тільки через добу Легкоступову перевели в клінічну лікарню.

Анетта звернулася до адвокатів, які повинні розібратися в обставинах події. Вона переконана, що мова йде про злочинну недбалість, яка і призвела до смерті її матері. Більш того, Бриль збирається притягнути Фірсова до відповідальності через постійні погрози.

"Він кидався на мого брата з ножами, вигнав його з дому. Мені погрожував. У мене є всі записи, які доводять це. Я хочу домогтися правди", - заявила донька знаменитості.

Анетта пообіцяла, що відразу ж повідомить про результати слідчої перевірки маминим фанатам, але поки вона не може розголошувати подробиці розслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, російська естрадна співачка Валентина Легкоступова померла в Москві 14 серпня.

Як повідомляв портал Знай.uа, пророчі слова Жанни Фріске перед смертю розлетілися, як блискавка: "Заслуговуєш...".

Також портал Знай.uа писав, що батько Жанни Фріске розповів, як можна врятувати онкохвору Заворотнюк.