Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Емір-Рахмана.

Так, артистка виставила серію ніжних кадрів, позуючи серед природи і насолоджуючись яскравим літнім сонечком, примірявши незвичайне напівпрозоре вбрання персикового кольору і доповнивши образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах. Красуня також зізналася, що виросла, проте дорослою зовсім себе не почуває, адже 27 серпня відзначила день народження - зірці виповнилося 37 років.

Напевно, я виросла, але ааааабсолютно не подорослішала 🤪🤪🤪 ⠀ З кожним новим сином стаю краще! ⠀ Далі — цікавіше! ⠀ Дякую усім людям поруч! ⠀ Любові, щастя та підтримки всім людям на Землі! ❤️❤️❤️

Фолловери почали вітати красуню: "кращі побажання в ваш день народження! 🤩", "З днем народження ,здоров'я і радості 🤩🤩🤩🤩", "Многая літа 🌷🌷", "З днем народження!!! 😍 ", "Вітаю! Ставайте ще кращою! ( на фото трішки схожі на Шер!) 👍 ❤ ️ ❤ ️ ", "Прекраснааа❤❤️"," Вітаю з днем народження!!!🎉 🌸 🌸 🌸 Здоров'я та натхнення!!!🎉🎉🌸🌸🌸".

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.