Популярний співак, "король" російської поп-сцени Філіп Кіркоров частенько радує фанатів новими публікаціями в Instagram. Нещодавно в одному з пабліків про зірок шоу-бізнесу з'явилося фото-викриття знаменитості, де шанувальники показали, як виглядає 53-річний артист "без прикрас".

Ні для кого ні секрет, що колишній чоловік Алли Пугачової молодиться за допомогою епатажних дизайнерських вбрань, а нещодавно ще й похвалився літнім доповненням до образу - афрокосичками. Як виявилося, чоловік вдається до фотошопу, а в реальному житті його волосся і борода давно посивіли, а ще Філіп Бедросович додав у вазі.

Старина Філ не перестає дивувати)) Фото з серії: в інсті /в житті 🤣 🤣 👍 🏻

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися. Одні почали захищати Кіркорова, інші ж висміяли "короля": "Ну і що?!нічого страшного в цьому немає...нормальний...як був суперський мужик так і залишився.", "У житті він такий же як і всі молодість нічим не повернеш і не купиш...😏 ", "Можна подумати, всі інші по іншому!!!", "Клоун без цирку 😱", " коріння зафарбувати, ніс припудрити і буде👌))", "молодець! Без фотошопу і без пафосу! Ми всі люди...", "Так. І ключове слово тут-старовина. Мохом вже поріс, а все туди ж.", "Очікування і реальність😇".

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.
Також Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.
А ще колишня дружина Володимира Кузьміна розповіла про дітей Пугачової від нього.