Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня порадувала фанатів відвертим фото в сексапільному образі.

Як видно, Аліна з'явилася перед камерою на пляжі, вона еротично присіла на лавку-гойдалку. На ній темний роздільний купальник з яскравими переливаються паєтками на ліфчику. Волосся співачки розпущені і покладені на одне плече, а на її очах модні сонцезахисні окуляри, вона млосно дивиться в камеру. У підписі до публікації Гросу написала: "#шаленаспека. Яка температура зараз у вашому місті?". Фани в захваті від жарких фото зіркової красуні, її завалюють компліментами в коментарях, хоча деякі в шоці від того, що заміжня дівчина викладає такі відверті знімки. А ось деякі взагалі занепокоїлися, що Аліна відпочиває без красеня-чоловіка, адже вона вже давненько його не показувала.

До речі, нещодавно Аліна Гросу засвітилася в компанії відомого актора. Зоряна красуня порадувала фанатів новим забавними фотографіями, на яких з'явилася в компанії відомого актора Олексія Вакулова. Як видно, Аліна сама зробила кілька знімків в обнімку з актором і всі їх виклала в мережу. Перед камерою співачка з'явилася в строкатому вбранні цікавого візерунка, її волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж, вона і так і сяк кривляється на камеру. У підписі до публікації Гросу поділилася новинами та анонсами, чим дуже заінтригувала прихильників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.