Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стєкло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість поділився новим кадром біля підйомного крана і попереджувального підпису. Фотографія з'явилася на офіційній сторінці Instagram артиста.

"План на найближчий тиждень", - написав Дантес.

На фотографії артист зображений біля підйомного величезного крану. А саме біля напису "Не стій під вантажем". Так іронічно співак вирішив дати зрозуміти, що в найближчий тиждень можливо не збирається брати на свої плечі безліч турбот.

Також шанувальники відзначили, що він бунтар і порушує правила і саме така поведінка буде в його планах на найближчий тиждень.

Тим часом в його Stories Instagram з'являються кадри, як він займається серфінгом. Однак на фотографії в основній стрічці профілю увагу фанатів привернув зовсім не напис, а ракурс, в якому сфотографувався Дантес.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Володимир Дантес, фото: Instagram

Співак став впритул до бетонної опори, загадково відвів погляд убік і сперся на одну ногу. Однак за шортами з цього ракурсу не було видно ноги від коліна, ніби її зовсім немає.

"Дуже актуально. Я побачила психологічний посил фото", "де ногу втратив?", "Чуєш ,, Ввв , а ти цей... Ногу де посіяв, А?", "Вовка, а де нога?", "Мама ама криминал", " Посоны розслабтеся, його нога у мене.", "Порушуєш", "Бунтар", "Не стій під вантажем - ногу відірве", "Нога у дурня", "Нога #гденога Де нога", "а я і не замітив шо ноги немає!!", "

Коментарів подібного плану було так багато, що Дантес навіть відреагував на них коротким відео в Stories. Він зазначив, що у коментаторів однаковий гумор і всі питають у нього про ногу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес зізнався у своїх "грішки".

Як повідомляв Знай. ua, чоловік Дорофєєвої Дантес відверто заговорив про проблеми.