Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатам в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку незвичайним фото, на якому її можна побачити в цікавому образі.

Як виявилося, карантин і самоізоляція не завадили Насті подорожувати і ходити в гості. І в цей раз вона показала фото з гостей – зірка зображена у цікавій кімнаті з дерева. Як видно, балерина затишно вмостилася "між ніг" у величезного коричневого плюшевого ведмедя, з одного боку здається, що Настя їм хвалиться, але водночас своєю позою затьмарює його. Перед камерою Волочкова з'явилася в короткій чорній сукні на гудзиках, яке підкреслило фігуру і декольте, а також оголила довгі ноги в чорних босоніжках. Її волосся акуратно покладені, а на обличчі легкий макіяж, вона задумливо дивиться в камеру. У підписі до фотографії Анастасія коротко написала: "І знову гостинна Чайхона".

Раніше ми писали, що Волочкова показала змарніле тіло в роботі, і обійшлося може ж без шпагату. Настя вирішила порадувати публіку незвичайним фото, на якому її можна побачити в цікавому образі. На ньому балерина з'явилася у відвертому блакитному купальнику і пуантах, вона стоїть у "фірмовому" балетної стійці і знята з незвичайного ракурсу, який візуально подовжив її ноги. При цьому можна помітити, що зірка схудла в період карантину. У підписі до фотографії Волочкова написала: "Після Екзерсиса".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.