Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Зазвичай дівчина куди більш скромна, але коли справа доходить до роботи, тут профі не підведе.

23-річна Белла є офіційним обличчям бренду Calvin Klein вже не перший рік. І щоразу фотосесії крутіші і крутіші.

В середині літа модний бренд Calvin Klein представив колекцію купальників Swimwear 2020. Обличчям лінійки знову стала американська модель Белла Хадід.

Кадрами зі знімань Белла поділилася на своїй сторінці в Instagram. На чорно-білих фотографіях, автором яких стала модна фотографка Шарлотта Уельс, модель позувала в чорних суцільних купальниках монокіні, які чудово підкреслили стрункість її фігури.

Белла Хадід // www.instagram.com/bellahadid/

Популярні новини зараз

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

Белла Хадід // www.instagram.com/bellahadid/

Днями дівчина також показала кілька фотографій з цього знімання, але на них вона зображена під водою. І на ній вже купальники іншого стилю і відтінків.

Також Белла похизувалась атмосферою, як проходила підготовка до цієї фотосесії. Як бачимо, знімали дівчину в басейні. А щоб зробити підводні кадри Шарлотті Уельс довелося зануритися разом з Белою під воду.

На нових фото, які зірка показала в мережі, вона з'явилася в дуже еротичну образі. Як видно, Белла відображена у цікавій локації, вона сидить, мабуть, на столі у відвертому вбранні. На ній яскраві строкаті штани і пом'ята золотиста блузка, яку вона ледь застебнула, яка оголила приголомшливе декольте і підкреслила фігуру. Волосся моделі зібрані в недбалу зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж. Хадід не підписала свою публікацію, зате фанати почали активно обговорювати її фотографії, засипає компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Белла Хадід випадково повторила знаменитий кадр з фільму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.