Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила гарячий кадр, показавши, як проходить її ранок п'ятниці. Так, день артистки розпочався з тренування, а сама красуня позувала, примірявши чорний облягаючий спортивний костюм, що складається з топа і лосин. При цьому Настя не упустила можливості засвітити струнку фігуру, над якою наполегливо працює.

Доброго ранку 😘 Давайте сьогодні зробимо день суперпродуктивним і закінчимо всі справи, які запланували на цей тиждень🚀 ⠀ Ви зі мною?

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Красива♥️", "Красива ,але чомусь сумна 😍", "Красива ,але очі сумні.", "Кохана дівчинка ,обожнюю💛💚💛", "Сонечко, така гарненька👄👄👄", "З вами хоч на край географії🔥🔥🔥💣🌹🌹🤟👏👌", "Клас❤️", "Заряджаєте 👍🔥❤", "Нереальна❤️😍💋", "Завжди з тобою ,зайчик )", "Шалено красива 😍😍😍".

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Варто відзначити, що раніше Настя Каменських виставила гарячий кадр, оголившись і позуючи лише в спідній білизні тілесного кольору. Так, артистка засвітила розкішну фігуру, над якою наполегливо працює, а ще зазначила, що тіло - це відображення наших думок і внутрішніх відчуттів. Красуня зізналася, що записала для численних шанувальників чергове тренування на своєму YouTube-каналі, присвячене кардіонавантаженням, мотивуючи тисячі українок бути краще.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.