Мікеле Морроне – відомий актор кіно і серіалів, співак, фотомодель родом з Італії. Він вже зібрав велику фан-аудиторію завдяки привабливій зовнішності і зйомкам у польському аналогу "50 відтінків". Справжнім плацдармом для популярності виступила польська повнометражна картина "365 днів" виробництва Netflix в 2020 році. Прем'єра відбулася 7 лютого, але сухі цифри рейтингу не підтвердили очікуваний ефект – оцінка IMDb всього 3,20. Екранізація дебютного роману письменниці Бланки Липинської вже названа аналогом "50 відтінків".

А Мікеле після виходу фільму почали називати італійським містером Греєм. За сюжетом актор грає суворого і холодного главу сицилійської мафії – Массімо Торрічеллі. Героїня на ім'я Лаура, яку представляє Анна Марія Сиклуцка, потрапляє в полон до жорстокого на перший погляд тирану. День за днем, протягом року, почуття ненависті у дівчини змінюється на справжню любов.

Треба сказати, що після виходу фільму, Морроне став дуже популярним, і це не дивно – вона справжній красень. Актор зібрав величезну аудиторію у своєму Instagram, яку тепер частенько радує жаркими знімками. Так, нещодавно Мікеле виклав в мережу кілька чорно-білих кадрів, на яких з'явився з фотоапаратом і сигаретою в руках, як би запрошуючи дівчат йому попозувати. Перед камерою зоряний красень позує в чорних штанях і чорній сорочці, що додає його образу брутальності і загадковості, він млосно дивиться прямо в об'єктив, обійнявши вільну позу. Треба сказати, що фанатки без розуму від нових знімків Морроне, його завалюють компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, сонце пестить рельєфні м'язи.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка польських "50 відтінків сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що "поїхавший" Мікеле Морроне в подорожі отримав від друга в рот – треба було обережніше.