39-річна американська телезірка, модель і бізнесвумен Кім Кардашьян отримала привітання від 43-річного чоловіка Каньє Веста з першим заробленим мільярдом доларів. Пізніше виявилося, що репер поквапився привласнити цей статус дружині.

В результаті зірку реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян" висміяли в мережі через помилку Каньє, який публічно привітав дружину зі статусом мільярдерки після успішної бізнес-угоди. Так, компанія Coty придбала акції KKW Beauty за 200 мільйонів доларів, і музикант вирішив, що вже можна святкувати.

"Я так пишаюся своєю красунею-дружиною Кім Кардашьян-Вест, яка офіційно стала мільярдеркою. Ти пережила шалені бурі, і тепер Бог освітлює шлях тобі та твоїй родині. Ми любимо тебе", - ніжно написав Каньє.

пост Каньє Веста, скріншот з Twitter

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

У свою чергу видання Forbes опублікувало іншу інформацію про статки Кім. З'ясувалося, що модель володіє капіталом, який не дотягує до 900 мільйонів доларів. Навіть операція з Coty не забезпечила Кардашьян статус мільярдерки.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 4 липня Каньє Вест оголосив, що збирається балотуватися на пост президента США. Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск підтримав рішення репера і свого друга.

Як повідомляв портал Знай.uа, охоронець Каньє Веста розповів про кепський характер репера.

Також портал Знай.uа писав, що Ілон Маск засвітився в компанії Каньє Веста.