Відома співачка Karina розповіла, як схудла на 15 кілограмів, водночас не займаючись спором та вживаючи майже усі продукти.

Про це пишуть іноземні ЗМІ.

"Я ніколи не ставила завдання саме схуднути. Починаючи з 14 років при своєму маленькому зростанні (158 см) я завжди важила 56 кг, мене це влаштовувало. Але після вступу до університету я поправилась до 65 кг. Для мого організму це було дійсно багато, мені стало не дуже комфортно в такій вазі", - зізнається дівчина.

Вже після цього, артистка вирішила скинути вагу та зайнятися власним тіло. І варто зауважити, що це в неї вийшло – всього за деякий час знаменитість схудла на 15 кілограмів, при цьому не займаючись спором.

"Протягом останніх двох років я харчуюся трьома видами продуктів: зелені, червоні і нейтральні. Зелені - можу їсти з них що завгодно і в будь-яких кількостях, з червоних - бажано взагалі не вживати нічого. Що стосується нейтрального списку - він включає продукти, які не впливають на організм. Продукти з цього списку я вживаю два-три рази на тиждень і абсолютно спокійно з цим живу", - каже артистка.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Співачка Karina

За її словами, вона харчується майже всім, зокрема, різноманітними кашами та навіть дозволяє собі м'ясо.

"Я майже повністю відмовилася від тваринного білка. При цьому я не веган і не вегетаріанець, але рослинний білок мені найбільше підходить, це корисно конкретно для мого організму, і я дійсно добре себе почуваю, коли живу на рослинному білку. З дозволеного - тільки курка, яловичина і біла риба (і то не вся). 2-3 рази на тиждень мені досить повечеряти куркою або камбалою.

Зате в раціоні дуже багато зернових: каш, овочів, бобових і горіхів. Коров'яче молоко в чистому вигляді я теж виключила. Я заміняю його або козячим, або рослинним молоком. При цьому я все ж їм: сметану, кефір, сир, ряжанку - це все мені можна в будь-яких кількостях", - розповідає про свою унікальну дієту дівчина.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заздрив та відчував ненависть — Потап зізнався у серйозних сварках з Каменських.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сусід Заворотнюк розповів про "приворотне зілля" акторки - "Чоловічі серця біля ніг".

Також "Знай.ua" писав, що Мер'єм Узерлі з "Величного століття" розповіла про труднощі у вихованні доньки