Джованна Антонеллі – бразильська акторка театру і кіно, співачка, телеведуча і продюсер. Сьогодні актрису знають завдяки телесеріалів, які транслювалися в різних країнах світу. Джованна – зірка серіалів "Клон" і "Тропіканка". Зірка активний користувач Instagram, де часто радує фанатів яскравими публікаціями з життя.

Так, нещодавно 44-річна красуня показала кілька спекотних кадрів, на яких позує на пляжі. Як видно, позасмагати Джованна вийшла в кокетливому яскравому купальнику з бісерним декором, який підкреслив смагляву шкіру і соковиті принади. Її волосся, недбало зібране і прикриті оригінальним головним убором з козирком, а на очах модні окуляри, вона мило посміхається в камеру, знімаючи себе сама. У підписі до публікації Антонеллі написала: "Настрій "сонце на шкірі"! Перш, ніж тут піде дощ". Фани в захваті від нових фото зірки, її засипають компліментами в коментарях, багато відзначили, що зірка виглядає дуже молодо і красиво, деякі жартують з приводу еліксиру молодості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.