Джованна Антонеллі – бразильська актриса театру і кіно, співачка, телеведуча і продюсер. Сьогодні актрису знають завдяки телесеріалів, які транслювалися в різних країнах світу. Джованна – зірка серіалів "Клон" і "Тропіканка". Зірка активний користувач Instagram, де часто радує фанатів яскравими публікаціями з життя.

Так, нещодавно 44-річна красуня показала кумедний кадр, на якому позує в незвичному образі. Як видно, перед камерою Джованна з'явилася в коротеньких джинсових шортах і чорній кофтині з цікавим візерунком, цей наряд красиво підкреслює її струнку фігуру. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на очах модні сонцезахисні окуляри. А ось у руці актриса тримає стебло з бананами. У підписі до кадру Антонеллі написала: "Мій подарунок у цей суботній ранок! Дійсно натуральне". Фани в захваті від нового фото зірки, її засипають компліментами в коментарях до фото, багато відзначили, що зірка виглядає дуже молодо і стильно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.