Відома співачка, екс-вокалістка тріо "ВіаГра" Анна Седокова активно веде свою сторінку в Instagram. Вона не соромиться викладати фотографії у всіляких, у тому числі і найвідвертіших образах. Цього разу знаменитість подратувала своїх шанувальників фотографією в яскраво-жовтому купальнику з пишними рюшами.

У фанів Сєдокової з'явилася можливість вчергове оцінити ідеальні форми своєї улюблениці. Правда, відвертість припала до душі далеко не всім. "Фу, верблюжа лапка", - пишуть їй в коментарях одні, натякаючи, що купальник занадто облягає. "Фото під назвою "повна відсутність смаку", - Резюмують інші. Але тих, хто хвалить Анну, звичайно ж, більшість.

Але досвідчене і пильне око напевно помітить, що фото - це не тільки пост про форми Сєдокової. Артистка вибрала підписати його рядками відомого поета сучасності Єс Сої. У пості читається туга за морем і теплими краями.

облака покинули иллинойс
в море пикирует чайка.
счастье — это когда твой единственный choice
песок или галька.. (с) Ес Соя.

Мабуть, карантин з неможливістю вибратися куди-небудь на відпочинок "доканал" не тільки простих смертних, але і знаменитостей.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.