Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, показавши, чим займається на карантині через коронавірус COVID-19, намагаючись не нудьгувати. Так, артистка виставила трепетний колаж, повторивши милий кадр з дитинства. На знімку ще маленька красуня сиділа на стільці, обіймаючи пластмасового їжачка в капелюсі, а подорослішавши, замінила їжака на плюшеву качечку. До речі, таким чином Альона привітала всіх з Днем дитини 1 червня.

З Днем Захисту дітей. Бережіть в собі дитину❤️ ⠀ Приєднуюсь до флешмобу #порадуйбатьків ⠀ Повторюйте свої дитячі фото та викладайте з тегом😍

Фолловери залишилися в захваті: "А судячи з фото, має бути день захисту пластикових їжаків та плюшевих качок. Бо нічого не міняється окрім тимчасовості тварин...", "прекрасна 🙌🏻", "Зі святом, красуня♥️", "У кожному вихователі назавжди трохи дитини 🙌🏾", "Майже не змінилася", "Яка ж ти мілаха", "Красива)", "Їжачок перетворився на КАЧЕЧКУ?)😂😻😻😻😻 Доречі!Гарне фото!😻❤️".

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.