Дружина відомого актора Джейсона Стетхема Роузі Хантінгтон-Уайлі в інтерв'ю розповіла про свої стосунки з чоловіком, роки спільного життя і майбутнє. Їхнє знайомство відбулося ще в 2009 році. Роузі зазначила, що “іскра” між ними спалахнула миттєво! Однак незважаючи на те, що пара разом вже 10 років, вони практично не публікують спільні фото, намагаючись зберігати приватність.

Скріншот Instagram


На питання, хто більш упертий, Роузі усміхнулася: “100% він, але він сказав би, що я, бо справді страшенно упертий”. При цьому дружина Джейсона визнає, що вона також далеко не завжди готова поступатися і може жорстко відстоювати свою позицію. На питання, зауважує вона різницю у віці (а вона у Роузі з Джейсоном близько 20 років), вона відповіла, що ні в якому разі! Вік – не більше ніж цифри в паспорті.

Також Роузі розповіла і про плани на майбутнє, в тому числі про дітей. Вона заявила, що вони з Джейсоном хочуть ще дуже багато дітей. Зараз у пари тільки одна дитина – син Джек. Роузі розповіла, що він здоровий і досягає успіху в розвитку для свого віку.

Нагадаємо, екс-"ВІА Гра" Надія Мейхер запросила фанатів в гості.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці

Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Ганна Різатдінова розповіла про життя з одіозним олігархом Онищенко.

Також портал Знай.ua писав, мережі спливло темне минуле вампіра і "Бетмена" Паттінсона.