Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, показавши, чим займається на карантині через коронавірус COVID-19, намагаючись не нудьгувати. Так, артистка виставила забавну серію фото, на яких позувала на городі, примірявши комбінезон яскраво-синього кольору і "робочу" стару курточку. Зіркова красуня не посоромилася показати, як удобрює землю в рідній Баришівці, розкидаючи натуральне добриво за допомогою вил.

Лайк, якщо черпав гівно в житті ❤️
, - пожартувала співачка. Фолловери залишилися в захваті від щирості Олени: "Береш більше, кидаєш подалі, поки летить - відпочиваєш 😂😂😂","ПАМ'ЯТАААЮ СВОЄЄ РІДНЕ СЕЛООООООО ,ДЕ Я ЛОПАТОЮ ЧЕРПАВ ГІВНО НЕ ПІДУ В АРМІЮЮЮ,ООООООУУУООООООО НЕ ПІДУ В АРМІЮ... ЄЄЄЄЕЕЕЕЙЙЙЙ", "А якшо ти гімно, і тебе черпає життя?", "Поп символ країни, збирати стадіони, випускати альбоми і володіти армією фанатів але якщо мамка сказала гарувати на городі то тут як би все зрозуміло)", "Альонааа ти баба агонь 😘😘", "Ну хоч одна нормальна баба❤️", "Пів години тому,займався таким самим ділом!
Хто б ти не був,актор,ведучий ,депутат!Все одно прийдеться кидати гімно!ЛАЙК!)😎", "Бувало і не раз😁 Як кажуть на селі: "Дай Боже щастя" або "Боже помагай".".

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.