Відомий український блогер Павло Петель загинув у Підмосков'ї. Причиною трагедії стало ДТП. Убиті горем фанати знайшли в його смерті містичний слід - у своєму останньому пості медійна знаменитість заговорив про Бога. Тепер на його повної тепла і життєлюбства сторінці в Instagram ця запис виглядає як прощання.

Два дні тому блогер опублікував свої роздуми про майбутні великодні свята, розчулюючись чарівним часом, коли можна побути наодинці з Богом, в тиші і мовчанні". Після того, він безслідно зник, знайомі блогера розшукували його протягом усього цього часу. Про смерть Павла стало відомо 6 квітня.

"В ці довгі домашні великодні свята у нас з'явилася унікальна можливість стати кращою версією самого себе. Перестати нерозумно боротися із надто ідеальним світом і оточуючими. Як чудово залишити всіх у спокої і подивитися на себе. Побути наодинці з Богом. Бути в тиші і мовчанні", - написав Павло в Instagram 4 квітня.

Павло Петель, фото: Телеграм

Чоловік міркував про зміни в собі і ghj простих життєвих цінностях. Він зізнався, що почав вставати раніше, писати більше казок, читати книги. Його життя почало мінятися на краще. однак трапилася трагедія.

Популярні новини зараз

Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати

ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів

Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього

Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити

Показати ще

Нагадаємо, масове вбивство в Росії жахнуло весь світ шуміла п'яна компанія і розбудила дитини. Чоловік бив своїх дітей і постійно зривався

Як повідомляв портал "Знай.uа", помер Іван Вакарчук: чим запам'ятався колишній депутат, міністр, батько

Також Знай.ua" писав, блогер пояснив, чому Японія обходиться без карантину - "Тут все трохи інакше". Чому ж в Японії не вводять надзвичайний стан і не оголошують карантин