Сенсаційна українська рэперша Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, розмістивши забавний ролик, на якому знайшла спосіб займатися творчістю навіть на карантині із зірковою подругою і колегою, Джамалою, яка, до речі, вагітна другою дитиною. Так, артистки записали черговий спільний трек, зробивши кавер на хіт Loyle Carner feat. Jorja Smit - Loose Ends і виконавши його по відеозв'язку. До слова, зірки вже встигли захопити шанувальників дуетом у піснях "Жалі" і "Забирай".

Карантин карантином, але душа бажає порепувати. То ж чому б не спробувати щось нетипове? 😏 ⠀ Я щиро дякую @jamalajaaa за можливість спробувати себе в чомусь новому - чудовий трек, глибокий зміст!
, - поділилася радістю Alyona Alyona. Фолловери залишилися в захваті від почутого: "Дуже круто 😍", "Скоро хіти будуть на інгліш)))) Голлівуд чекає вас з Джамалою !!!!", "Потрясно!😍", "Воууу воу це шикарно!!!!", "Ваааау! Це просто вау! Як ви згармоніювалися круто", "Супер!!!👍👍👍", "Гармата 👍", "Дуже круто".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.