У четвертому випуску українського кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали" учасники дотримувалися останніх світових трендів. У першому конкурсі вони готували класичні страви без вмісту лактози і глютену, а в другому – влаштували з готування кулінарний перфоманс. В кінці на найгірших кулінарів чекала битва чорних фартухів.
Так, на битву чорних потрапили Анатолій Цуперяк, Юрій Побережник, Валентин Брайчук і Олександр Цвігун.
Судді шоу підібрали для них досить складне завдання, а саме приготувати страву-обманку. Іншими словами, потрібно зробити таке блюдо, щоб гість не здогадався, що лежить перед ним на тарілці.
Анатолій вирішив готувати мус з трьох видів сиру з морепродуктів у вигляді ялинкової іграшки. Юрій зробив куряче пате у вигляді помідорів-чері. Олександр подав "морські камінці з морською водою і піною": рибний риет з яблучно-лимонної піною.
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
А от Валентин спочатку намагався подати свою страву як хвойну шишку, але за 1,5 години закуска не застигла в потрібній формі. В результаті учасник спробував надати своїй закуски форму трюфеля з "опалим листям" з тіста тюіль.
В результаті судді розкритикували блюдо Валентина за поганий зовнішній вигляд, кісточки обліпихи, мокре тісто тюіль і непоєднувані смаки в одній тарілці. І учаснику довелося покинути кулінарний проект.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, що відомі всі таємні подробиці про учасників кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали 2".
Як повідомляв портал "Знай.ua", кулінар з "МастерШеф" Євген Клопотенко розповів, як зварити смачну гречку.
Також "Знай.ua" писав, що у третьому випуск кулінарного шоу шеф-кухаря пройшли традиційне випробування – естафету.