Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, Влад Топалов, виставив зворушливе відео, на якому забавно грався з їх однорічним сином Михайлом, зазначивши, що йому, як і більшості зірок, довелося скасувати концерти через коронавірус COVID-19 і карантин. Так, артист зізнався, що хоч і втратив гроші, зовсім не засмутився, адже тепер у нього є відмінна можливість більше часу проводити з сім'єю, нишком від зіркової дружини поїдаючи з малюком макарони з маслом і дуркуючи.

Скасувалися концерти......(((( втратив багато грошей..... здавалося б, треба страшно засмутитися. Але я щасливий🤷🏻‍♂️ зжерли з сином нишком від мами каструлю макаронів з маслом! І клеїмо дурня! І нехай весь світ зачекає♥️
, - поділився радістю Топалов. Фолловери залишилися в захваті від побаченого, а Регіна Тодоренко зовсім не стала лаяти рідних чоловіків, зізнавшись їм у любові.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.