Як відомо, знаменитий артист та чоловік легендарної Пугачової Максим Галкін активно веде власну Instagram-сторінку та частенько викладає різноманітні фотографії та відеоролики. Так, цього разу, гуморист порадував фанатів цікавим відео із власною донькою.

Так, на ньому Галкін показав свою доньку Лізу, яка розповідає на камеру, що вірить у домового, який дарує для неї унікальні марки, але в свою чергу просить солодощі.

Максим Галкін, Алла Пугачова, фото: Facebook

"Останнім часом таємничий Домовик залишає Гарику і Лізі в домі в несподіваних місцях чарівні кристали. Збагатившись кристалами, діти, налагодили епістолярний зв'язок з магічним світом в простінках, стали замовляти більш земні поштові марки. Що на краще, так як за непрямими ознаками запаси кристалів навіть в такому господарському господарстві, як у нас, вичерпуються", - підписав відеоролик чоловік Примадонни.

Зауважимо, що фанатам дуже сподобалося таке відео. Про це свідчить понад мільйон переглядів та тисячі лайків. Окрім цього, під дописом чимало коментарів, які вважають, що для доньки Галкіна попався хороший домовий.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадуємо, що нещодавно стало відомо про те, що Алла Пугачова знялась у новорічному фільмі зірки програми “Орел і решка” Насті Івлеєвої.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також "Знай.ua" писав, що Галкін і Пугачова прикупили собі розкішний подарунок до Нового року: "Висота близько 15 метрів".