Джон Сноу є одним з головних персонажів серіалу "Гра престолів". Його роль виконав британський актор Кіт Харінгтон. Саме ця роль принесла йому популярність, але він також знявся в таких популярних фільмах, як "Сайлент Хілл" і "Сьомий син".

Кіт Харінгтон народився 1986 року в Лондоні в родині драматурга і бізнесмена. Повне ім'я Кита – Крістофер Кейтсби. З дитинства хлопчик брав участь в різних театральних постановках, але навіть не замислювався про те, щоб пов'язати своє життя з акторською майстерністю.

Кіт Харінгтон

Майбутня кінозірка вступив до школи сценічної мови і драматичного мистецтва. Кіт відразу вирішив, що саме з кар'єрою актора хоче пов'язати своє життя. Після закінчення навчання Кіт працював в театрі.

Роль у "Грі престолів" стала дебютом для Кита і принесла йому всесвітню популярність.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Персонаж Харінгтона був чесною і самовідданою. Пізніше Джон Сноу дізнається, що насправді його батьки були Ліанна Старк і Рейегар Таргаріен. Справжнє ім'я Джона – Эйгон. Хлопчик повинен був зайняти Залізний трон.

На даний момент фільмографія актора налічує майже 20 фільмів і серіалів. Кіт взяв участь у фільмах "Помпеї", "Сьомий син" і "Пекло".

Кіт Харінгтон

Кіт познайомився зі своєю майбутньою дружиною Роуз Леслі на зйомках "Гри престолів", де вона грала одичалую Ігрітт. Романтичні відносини на екрані переросли в роман між акторами. Влітку 2018 року закохані зіграли весілля.

Фінальний сезон Гри престолів вийшов у 2019 році. Вже в 2020 світ побачить новий фільм з Китом у головній ролі.

У минулому році Marvel офіційно оголосила дату виходу і акторський склад для свого майбутнього фільму. У той час як деякі деталі фільму відомі, він буде зосереджений на древній групі інопланетян, які жили в таємниці на Землі протягом тисяч років з деякою трагедією, що змушує їх ховатися. Серед акторів — зірка «Ігри престолів» Кіт Харінгтон в ролі персонажа, відомого як Чорний лицар.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джордж Мартін розповів про наступній книзі "Ігри Престолів".

Як повідомляв Знай. ua, 23-х річна зірка "Ігри престолів" Софі Тернер вагітна своїм першим "спадкоємцем".

Також Знай. ua писав, що зірка "Ігри престолів" емоційно висловилася про Brexit, лексика не для дітей.