Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила нове відео, в якому вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. Так, артистка позувала в київському Пасажі навпроти розкішних бутиків, показавши, як правильно носити сонцезахисні окуляри, а як робити зовсім не варто.

"Як носити окуляри? Якщо не на носі, то лише у футлярі або чохлі.", - поділилася порадами Фреймут. Фолловери не пройшли повз: "Погодьтеся, що волосся гарно збирається окулярами як не крути 🔥😁✨", "А я ношу як мені зручно і комфортно!!! Навіщо щось ускладнювати🤦‍♀️", "А можна побільше відео як правильно поводитися за столом. А ще, як і що правильно вдягати на різні запрошення, співбесіди, вечірки, і т. д.", "Я сьогодні бачила жінку з окулярами не просто на голові, а на голові в шапці 🙈", "до Речі, читала статтю про міддлтон що вона постійно порушує етикет і носить окуляри на голові , думаю це такий маленький бунт :)", "Дякую, Олю, я з кожним твоїм відео стаю краще!😄".

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Фото: сайт Novostivmire

Фото: сайт Novostivmire

А ось дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон порушує подібний "етикет", і подейкують, що таким чином трішечки бунтує.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала: "Мерзенний, недоумкуватий хейтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері: "Не ходіть по інших каналах, називається".