Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала відверте відео з молодим коханим, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за Анну на 10 років. Так, артистка та її бойфренд знялися в пікантній сцені у новому ролику Анни "Ігристое, Детка!", яке презентували ще 14 лютого. Варто відзначити, що парочка пристрасно цілувалася на камеру, а сам Тімма зіграв роль поліцейського, який зупинив і "обшукав" Сєдокову.

"Наша #премьераДетка мережі!

З нашим святом ❤️ !
Усім #ИгристоеДетка 🍾🥂
Я не буду писати звичайну хрінь про те, що ця пісня і кліп засновані на моїй біографії. Але повірте, я тепер точно знаю, що абсолютно кожна дівчинка 👸🏻👸🏽👸🏼👸🏿( навіть якщо вона себе погано вела як у кліпі🔞) обов'язково зустріне свого поліцейського, який її обов'язково покарає ✋🏼🍑", - поділилася думками Сєдокова. Фолловери не пройшли повз: "😍 блін які ви круті красиві, Взагалі класні просто нереальні🌹обожнюю", "Який Пристрасний Поцілунок)", "Як офігенно і жіночно😍😍😍", "Шикарно вийшло ❤️😍🔥", "Неймовірно красиво 😍🔥🔥".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

Популярні новини зараз

Залишаться без пенсій: кого з українців позбавлять виплат, 7 категорій

Головний "пожирач" електроенергії у домі: як економніше користуватися бойлером

Власникам карток приготуватися: "Ощадбанк" змінює тарифи за обслуговування рахунку

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.