Як відомо, популярна російська балерина Анастасія Волочкова активно веде власну сторінку в Instagram та частенько радує прихильників різноманітними фотографіями, а іноді й відеороликами.

Так, цього разу знаменитість вирішила піти на зухвалий крок та оновила власний імідж. І варто зауважити, що такі зміни деяким фанатам можуть не сподобатися, адже зірка кардинально змінила свою зачіску – на ультракоротку з асиметричним чубчиком.

Волочкова зі зміненою зачіскою

Але лише на зачісці балерина не зупинилася. Кілька годин по тому Анастасія показала Селфі зі стилістом, на якому у неї новий відтінок волосся, практично білий.

Волочкова з пофарбованим волоссям

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

На такі зміни шанувальники Волочкової відреагували досить неоднозначно та пригадали, що майже рік тому вона також намагалися змінити свій образ – підстриглася під каре. Однак тоді вистачило зірки ненадовго: незабаром її знову бачили з коханим гладко зачесаним хвостом.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Анастасія Волочкова поділилася спогадами, показавши відео, від якого може стати сумно

Як повідомляв портал "Знай.ua", що поки Волочкова по вуха загрузла в шпагатах, відвертих кадрах, дивних романах і скандалах, її красуня-донька відмінно поладнала зі своєю мачухою

Також "Знай.ua" писав, що нещодавно знаменитість похвалилася дуже відвертими фото з улюбленої лазні, ледь прикривши оголене тіло.