Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила ніжне селфі в честь 38-річчя, яке красуня відсвяткувала 3 лютого. Так, артистка позувала з денним макіяжем, зробивши акцент на очах, а також подякувала шанувальникам за те, що вони підтримують її, давши кілька цінних порад.

"Стільки всього відбувається останнім часом... Так воно стрімко біжить.. І ще більше змушує замислитися над його цінністю. Над цінністю людського життя. Над посланнями зверху, які ми не можемо розшифрувати, але інтуїтивно кожен робить свої висновки.
Як важливо не просто проживати життя, а повноцінно жити кожну хвилину. Якісно і усвідомлено. Відчувати любов всередині і зовні.
Щедро ділитися нею з тими, хто приймає. Дорожити близькими Піклуватися про свою сім'ю. Не витрачати час на те, що не приносить задоволення. Трудитися, досягати майстерності, надихатися і надихати. Підтримувати... бо це найцінніше, що навіть на відстані ми можемо дати одне одному.
Спасибі за те, що ви, усвідомлено чи ні підтримуєте мене. ♥️
Тому що для мене дуже важливо все те, чим я займаюся . І все, що я роблю, я вкладаю душу.
Дякую , що ви зі мною. 🤗", - не стримувала емоцій Брежнєва. Фолловери не пройшли повз, засипаючи кумира компліментами і теплими побажаннями.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.