Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедний кадр з їх з Владом Топаловим однорічним сином Михайлом, відправившись після новорічних канікул на Балі в неменш райський куточок - сонячні Мальдіви. Так, артистка і малюк позували на тлі літака, а Регіна також зізналася, що хлопчик мужньо переніс 24 години польоту.

"#неПовезлоСМатерью😁
Син, ти - мій герой! Витримати 3 літаки і один спідбоут - це неймовірний показник витривалості! 🙏🏻
24 години в дорозі , і ми на морі. Для справжніх мандрівників - сущі дрібниці. 🤯Розповісти, як ми літаємо з малюком ? Буде вам ця тема цікава ?", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Так, дуже!!!дуже круті 🥰гарного відпочинку 😊", "Навпаки пощастило", "Які молодці ☺️💪 розповім обов'язково 🥰", "Який славний малюк 👼😍", "Які чудові😍😍😍 УДАЧІ ВАМ....І ДОБРЕ ВІДПОЧИТИ❤️👍👍".

Популярні новини зараз

Кабмін ухвалив важливе рішення щодо пенсій українців: що буде з виплатами

ТЦК можуть ходити у цивільному: чим це загрожує

Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують

В Україні більше не вимикатимуть світло в деяких регіонах

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.