Відома російська актриса і режисерка Рената Літвінова не захотіла фотографуватися з фанатами після недавньої аварії, в яку вона потрапила під колеса автомобіля на пішохідному переході прямо у власний день народження, 12 січня.

Після інциденту знаменитість підтвердила цей факт і пояснила, що в момент ДТП була абсолютно тверезою. Також вона отримала допомогу від хірурга Теймура Кулієва, який їй зашив підборіддя.

"Всім, хто переживав – зі мною вже все гаразд, мене дійсно на пішохідному переході збила машина, яка абсолютно не збиралася зупинятися", - написала Літвінова в своєму Instagram.

Пізніше росЗМІ дізналися, що відразу після інциденту Літвінова була помічена в одному з московських ресторанів. Там до неї підійшли стурбовані шанувальники, які хотіли запитати, як Рената себе почуває. Ще вони попросили пам'ятну фотографію, проте кумир їм відмовила.

"Я не хочу фотографуватись. Зі мною не все гаразд, тому і не хочу", - різко відповіла актриса.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Нагадаємо, що Ренату Літвінову в центрі Москви збила машина. Медики надають їй необхідну допомогу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рената Літвінова підтвердила, що її збила машина в центрі Москви, а також вона розкрила деталі дорожньо-транспортної пригоди.

Також портал Знай.uа писав, що зірці серіалу "Щасливі разом" Наталії Бочкарьовій, яку звинувачують у вживанні наркотиків, загрожує тюремне ув'язнення терміном до трьох років.