Як відомо, 12 січня святкує свій День народження відомий український актор та товариш президента України Станіслав Боклан. Так, артист відзначає кругленьку дату – власне шістдесятиліття. Наразі ж стало відомо, яке траплялося "підводне каміння" на шляху до слави.

Український гуморист народився 12 січня 1960 року в місті Брусилів на Житомирщині, де й жив тривалий час, а потім переїхавши до Києва. Вже після закінчення школи молодки не збирався вчитися далі та відразу влаштувався працювати на завод.

Щоправда, пізніше Боклан все ж вирішив вступити до університету за компанію з товаришем, і з другої спроби його зараховують на акторський факультет Київського державного інституту театрального мистецтва імені Карпенка-Карого.

Стас Боклан і Дар'я Петрожицька

Вже свою першу роль у кіно молодий актор отримує в серіалі "Тарас Шевченко. Заповіт", наступними були фільм "Американський блюз" і серіали "Як гартувалася сталь", "Слід перевертня", "Лялька", "Право на захист".

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Одна з найвідоміших ролей Станіслава Боклана, яка принесла йому велику популярність, – роль прем'єр-міністра України Юрія Чуйко в серіалі "Слуга народу" та водночас лідера корупційної схеми, який за сюжетом був заарештований у прямому ефірі політичного ток-шоу.

У 2019-му Станіслав Боклан з'явився на екранах в серіалах "Папік", "Кровна помста", "Інтереси", "Кріпосна".

Стас Боклан у житті

Раніше Знай.ua повідомляв, як Олена Кравець опинилася у ліжку з Олександром Усиком, а Віталій Кличко поцілував Володимира Зеленського. Читайте, про що ж буде жартувати "Вечірній Квартал" на Новий рік.

Також Знай.uа повідомляв, що Володимир Зеленський посів козирне місце на концерті "Вечірнього Кварталу".

Крім того, колишні колеги Зеленського нагадали президенту його головну обіцянку.