Як відомо, знаменита "Дуже погана вчителька" Кемерон Діаз активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує фанатів різноманітними фотографіями та відеороликами. Так, цього разу зірка неочікувано шокувала власних фанатів: вона зізналася, що у неї з гітаристом рок-групи Good Charlotte Бенджі Медден народилася дочка Реддікс.

Камерон Діаз

Відтак, як заведено у знаменитостей, фотографії дівчинки Діаз не опублікувала, окрім цього актриса відмовилася повідомляти подробиць стосовно народження малечі, зазначивши, лише, що її дочка "дуже мила".

Зауважимо, що це перша дитина Діаз, адже в актриси ніколи раніше дітей не мала. Більш того, голлівудська красуня вперше вийшла заміж у січні 2015 році за Меддена, а вже на днях народила від нього дівчинку.

Скріншот допису

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

Нагадаємо, впливове видання Forbes традиційно підсумовувало наприкінці року та оприлюднило список актрис, які у 2019 році заробили більше за інших. А відтак, перше місце в списку найвисокооплачуваніших актрис зайняла зірка кіновсесвіту Marvel - 34-річна Скарлетт Йоханссон.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка Гаррі Поттера Емма Уотсон зруйнувала стереотипи про жінок після 30-ти.

Також портал Знай.uа писав, що Шерон Стоун визнана "міжнародною іконою".