Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно чоловік знаменитості, Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, виставив компрометуюче відео, оригінально привітавши хтивих фанаток з Новим роком 2020. Так, артист прийшов у спортзал у костюмі Діда Мороза, а в кінці ролика не забув похвастатся тілом, залишившись лише в стрінгах.

"Фізкультпривітання від Діда Мороза!😁😃", - підписав ролик Тарзан. Фолловери не пройшли повз, проте багато хто розкритикував Сергія: "Старий пердун вже, а все вульгарщиною займається, кому твій пісюльок потрібен, позорище.", "Ідіот", "Ви шорти одягайте, щоб не витріщалися куди не треба. Ви ж ноги показуєте.", "Красава🔥👍з похмелюги мабуть😂👍", "Які там ноги!! Я тільки на те, що труселя обтягують втупилася🤣😆", "Показ нижньої білизни вже як традиція)
Була впевнена, що все завершиться приблизно так.", "Тарзан ну ти вже у віці мужик!!!! Ну чого ти свій старий перець показуєш 😂😂 жах якийсь 😂😂😂".

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.