Співак Ігор Ніколаєв відверто розповів про свою колегу Алли Пугачової, яка покидає сцену. Він упевнений, що вона не зможе жити без медіа.

Алла Пугачова розповідала, що зараз у неї в пріоритеті сім'я і маленькі діти – Гаррі і Ліза. Вона намагається якомога більше часу приділяти рідним.

Проте не всі вірять, що вона дійсно покине творчу діяльність. Так, Ігор Ніколаєв розповів, що він думає з цього приводу.

"Раптова кінороль або продюсування артиста. У цьому я бачу її майбутнє. Вона може робити все що завгодно, і це точно буде успішно", – зазначив чоловік у розмові з журналістами. Модельєр Валентин Юдшакин висловив іншу точку зору. На його думку, Примадонна напише автобіографічний роман, який буде користуватися приголомшуючим успіхом по всьому світу.

Колишній чоловік Пугачової артист Філіп Кіркоров заявив, що Алла – дивна і від усієї душі побажав їй щастя з Максимом Галкіним.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"У них любов. Щаслива Алла, щасливий Максим, щасливі діти. Зараз вони відзначають жерстяну весілля – вісім років спільного життя. Потім вона перейде в срібну, потім в золоту", – підкреслив Кіркоров.

Нагадаємо, Галкін і Пугачова прикупили собі розкішний подарунок до Нового року.

Як повідомляв Знай. ua, Пугачова розлучається з Галкіним.

Також Знай. ua писав, що 43-річний Галкін роздягнувся на шаховому полі, дражнить Пугачову і фанаток.