Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи на райському острові Балі, куди прилетіла на відпочинок разом з родиною - однорічним сином Михайлом і чоловіком Владом Топаловим. Так, схудла артистка похвалилася шикарною розтяжкою, позуючи лише в чорному купальнику і засвітивши пишні груди.

"#доброеутро починається з йоги. Мені ось за останній час полюбилася дживамукті Йога)", - поділилася думками Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "фігура 🔥", "Як завжди прекрасна і дивна і красуня❤️❤️❤️", "Материнство вам до лиця😍", "Потрясно виглядаєш 😍😍😍😍😍😍😍😍", "Як можна бути в такій шикарній формі, відразу після появи малюка??!!! Невже тільки йога може так відновлювати? 😍😍😍", "Дуже гарний кадр!!!".

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.