Нещодавно у Києві відбулася важлива подія у музичній сфері - нагородження переможців премії "M1 Music Awards. П'ять". На ювілейну церемонію зібрався майже весь український шоу-бізнес. На червоному хіднику можна було побачити Настю Каменських, Время и Стекло, MOZGI, Віталія Козловського, Злату Огнєвіч, Сергія Бабкіна та багатьох інших зірок.

Знай.ua поцікавився думкою Олега Собчука про музичну премію, на яку він прийшов разом з дружиною. За словами лідера гурту "СКАЙ", добре, що в Україні є можливість нагородити тих, хто заслуговує на визнання.

Гурт СКАЙ на премії M1 Music Awards. П'ять

"Переважно для мене це більше шоу и поп, хоча тут, слава богу, є рок-номінація. Добре, що вона з’явилася. Чесно, зізнаюся, що з кожним роком якість і масштаб шоу все вище і вище. Ця планка дуже класна. Респект усім, хто робить це", - сказав Собчук.

Окремо музикант виділив гурт "Беz Обмежень", який переміг у номінації M1 Music Awards спільно з "Radio ROCKS" "Rock. Тільки rock!".

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Беz Обмежень" взагалі на поворотах обійшли всіх. Звісно, молодці. Ви розумієте, радує той факт, що в Україні з’являються і з’явилися багато дуже талановитих гуртів і співаків - і вони незаслужено невизнані, на жаль", - зазначив Олег Собчук.

Фронтмен гурту "СКАЙ" назвав і те, що засмутило його на премії.

"Я чомусь не бачу тут "Онуки". Не знаю, чому. Не бачу "Фіолет", наприклад, Granula Grace, не бачу Cepasa... ще багато-багато реально крутих гуртів - вони класні, вони виступають далеко не гірше, а то і краще за багатьох, які тут є", - додав Собчук.

Нагадаємо, раніше Знай.ua публікував пікантні фото Насті Каменських з червоного ходника премії "M1 Music Awards. П'ять". Красуня вразила незвичним вбранням з дуже неочікуваним вирізом.

Також Знай.ua публікував повний список зіркових переможців цьогорічної премії М1 Music Awards. Несподівано спеціальну премію “За внесок у розвиток національної музичної індустрії” дали артистці-символу українського музичного простору Вєрці Сердючці.

Повідомлялося, що гурт Время и Стекло підкорив неймовірним виступом премію M1 Music Awards. П'ять. Надя Дорофєєва та Позитив цього року отримали перемогу у трьох номінаціях.