Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. А нещодавно актриса брала участь у розкішній фотосесії, яка з'явилася на обкладинці популярного журналу Viva!, позуючи в каньйоні Антилопи в Арізоні, США. Так, артистка пізніше зізналася, що кадри хоч і вийшли неймовірно красивими, самі зйомки далися їй нелегко. Тіна зіткнулася не тільки зі скорпіонами, але і отруйною змією, про що повідомила у коментарях ТСН.

каньйоні Антилопа температура більше 50 градусів. Спочатку я зустріла купу скорпіонів, а потім ще й справжню каліфорнійську гримучу змію. Своїм хвостом змія створювала такий гамір, що, здавалося, його чули скрізь", - поскаржилася Кароль.

Артистка відзначила, що раптово побачила змію, коли обернулася назад. Та була готова до нападу, але Тіну врятувала своєчасна реакція: "Мене врятувало те, що я просто завмерла, очікуючи на прохолодну воду. Я не рухала ні руками, ні ногами, і тому вона не напала на мене. Потім я щосили бігла", - поділилася подробицями Кароль.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.