Національний проект Книга Рекордів України визначив найспортивнішу співачку. Титул виборола артистка з псевдонімом СолоХа за досягнення у професійному спорті.

Диплом вона отримала у неділю, 10 листопада.

СолоХа за рекордно короткий час підготувалась до змагань з бодібілдингу й увійшла в 5-ку кращих спортсменок Південного регіону в жовтні 2019 року. На тренування дівчина витратила 4 місяці.

СолоХу визнано Найспортивнішою співачкою України

"Я б хотіла зазначити, що вважаю спорт невід'ємною частиною життя кожної людини, і попри свій щільний графік, займаюсь декількома видами спорту, а останні 4 місяці професійним серйозним фізичним навантаженням. Я люблю спорт й живу ним, і не розумію людей, які говорять, що на спорт їм не вистачає часу, що заважає сім'я, робота, немає вільного часу й так далі. Вважаю, що для занять спортом не повинно бути причини - це людська природа, адже виживає сильніший", - розповіла артистка.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

Показати ще

СолоХу визнано Найспортивнішою співачкою України

СолоХу визнано Найспортивнішою співачкою України

СолоХа зауважила, що спорт допомагає їй підтримувати красу й тонус м'язів. Також співачка зізналася, що вона від природи активна та енергійна.

"Я завжди на позитиві, тому що почуваю себе здоровою, і відповідно, щасливою. На початку літа мені запропонували взяти участь в фітнес змаганнях всеукраїнського рівня, організаторами якого є Федерація Бодібілдингу України (IFBB), для мене це стало метою для перемоги", - додала артистка.

Нагадаємо, скандальний Дорн переспівав легендарну пісню ВВ українською мовою: сподобалося не всім.

Як повідомляв портал Знай.ua, Заворотнюк може опинитися за ґратами, але не все так просто: хто був за кремом насправді.

Також Знай.ua писав, Сєдокова злилася з 27-річним коханим в пристрасному поцілунку на очах у фанатів: "Нам дуже пощастило!".