Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася свіжим інтрев'ю у популярному шоу "Слава +", докладно розповівши про сімейне життя з чоловіком Володимиром Дантесом, роман з Позитивом, а також стосунках в колективі з Потапом і Іриною Горовою. Так, артистка запросила ведучого Славу Дьоміна в їх з Вовою новий будинок, позуючи в забавній піжамі.

"Я рідко даю такі інтерв'ю. @radioluxfm @slavademin_official - посилання в stories. А ще величезне спасибі @blanche_ua за зручний диван через який я дуже розслабилася і розповіла багато чого😂♥️", - кумедно підписала Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "" Чого ти хвилюєшся? "- " А що видно? ": Надь, ти така зайка 💕🔥😘", "Така класна і справжня, наша😻💓", "Ти така позитивна😍 Завжди посміхаєшся, і це дуже хороша особливість людини😻", "Шалено крутий випуск! Дуже подобається)", "Ти така мила в піжамі ❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.