Сім'ю актриси Анастасії Заворотнюк, яка бореться з онкологічним захворюванням, не залишають без уваги та підтримки не лише найближчі люди, але друзі та колеги. Нещодавно ситуацію із "Моєю прекрасною нянею" прокоментували відомі фігуристи Марія Петрова й Олексій Тихонов.

Чемпіон світу з фігурного катання Олексій Тихонов висловив хвилювання й за чоловіка Анастасії Заворотнюк — Петра Чернишова.

Олексій Тихонов, фото: 24smi.org

"Ми дуже переживаємо за Петю, за Настю, якщо раптом знадобиться допомога, ми будемо десь поруч. Поки таких прохань не надходило. Насті ми бажаємо якнайшвидшого одужання. І у житті бувають такі моменти, через які потрібно пройти, ми бажаємо Насті і Петі все подолати, пройти, хай все буде добре у них" Олексій Тихонов

Сусіди "Моєі прекрасної няні", які живуть в тому ж елітному підмосковному селищі, Тетяна Тотьмяніна і Олексій Ягудін запевнили, що не турбують зараз актрису та її сім'ю, але за необхідності готові першими прийти на допомогу.

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Олексій Ягудін, фото: Twitter

Олімпійський чемпіон з фігурного катання Олексій Ягудін підтримав Петра Чернишова, якого вважає неймовірно сильною людиною, що не впала духом у такий складний для їхньої сім'ї час.

"Ми постійно гуляємо біля Настиного з Петром будинку. Петя сильний і, найголовніше, доросла людина з мізками, він сам знає, що робить. Бажаємо сил, я навіть уявити не можу, що у них відбувається, як Петя знайшов собі сили, це профі, він завжди таким був". Олексій Ягудін

Тетяна Тотьмяніна, фото: globallookpress.com

Олімпійська чемпіонка з фігурного катання Тетяна Тотьмяніна побажала родині Анастасії Заворотнюк терпіння та зауважила, що найважливішим для рідних акторки є невтручання в особисте життя: "Щоб не лізли до них. Вони, коли прийде час, самі скажуть".

Анастасія заворотнюк, фото: Hyser

Нагадаємо, раніше лікар Заворотнюк стривожив правдою про стан акторки

Як повідомляв портал "Знай.ua", фігурист Ягудін зробив гучну заяву про Заворотнюк

Також "Знай.ua" писав, що близький друг Заворотнюк розповів, як наживаються на імені акторки