Як відомо, чоловік Заворотнюк Петро Чернишова останнім часом взагалі не з'являвся на публіці. І причиною цього стала хвороба дружини. Однак, наразі актор не тільки вийшов в люди, а повернувся до роботи, знову ступивши на лід - репетирує програму нового льодового шоу. Відтак, знайомі припускають, що і сама Заворотнюк пішла на поправку.

Відзначимо, що вже кілька місяців 48-річна Анастасія Заворотнюк бореться з важкою недугою. Інформацію про стан артистки родина воліє тримати в таємниці, однак все ж щось тай потрапляє в мережу.

Заворотнюк, фото moe-online.ru

Відтак, недавно з'ясувалося, що зірці серіалу "Моя прекрасна няня" нарешті стало краще. Про це шанувальникам розповів продюсер групи "Лагідний травень" Андрій Разін, який дізнався подробиці з надійного джерела. Самі ж прихильники гадають, що це правда. А свідчить про це і те, що донька актриси Ганна гуляє по Москві, ходить на виставки і ділиться радісними знімками, а сам Чернишов знову зайнявся роботою.

Зауважимо, що колеги фігуриста з радістю прийняли його повернення на сцену.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

"Ми постійно гуляємо повз будинок Заворотнюк ... Чоловік Насті дуже сильна людина, він сам знає, що робить. Бажаємо просто сил, не можу уявити, що у них зараз відбувається", - розповідає колега Чернишова та знаменитий Олексій Ягудін.

Нагадаємо, раніше близький друг Заворотнюк зізнався, як наживаються на імені "Моєї прекрасної няні": "Нічого святого...".

Також Знай.uа писав, що життєрадісна Заворотнюк вийшла до фанатів: "Так хочеться вірити...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що продюсер тяжкохворої Заворотнюк вперше перервав мовчання: "Насті стає краще".