Відома російська співачка Алла Пугачова відклала роботу на другий план та зайнялася вихованням власних дітей - Гаррі та Лізи. Примадонна та її чоловік Максим Галкін часто публікують у соціальних мережах кумедні відео своїх малюків.

Так, цього разу у мережі з'явилося відео, як Ліза Галкіна дає поради матері. Молодша донька Алли Пугачової виказала претензію, що мати сама собі псує здоров'я. Критику дівчинки спричинило те, що Примадонна не хотіла йти купатися в море.

діти Пугачової та Галкіна

"Мам, ти сама собі робиш гірше. Тому що солона вода вона лікує. Ти попливеш на глибину, а потім встанеш після сну й будеш відчувати, ніби ти вже здорова", - заявила на відео маленька донька Примадонни.

На відео видно, що Алла Борисівна з думкою молодшої доньки згідна. Користувачі мережі почали активно коментувати відео й були у захваті від маленької Лізи.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що соліст "Антитіла" Тарас Тополя видав "секрет вічного вогню" у стосунках: дружині подобається.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що сховище Пугачової і Галкіна вразило фанів наповал, портал в Китай: "Пенсіонерам знижки будуть?".