Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила цікавий знімок з маленькою дівчинкою, подорожуючи по містечку Сірміоне, Італія. Так, артистка зізналася, що хоч незнайома їй малеча і стоїть, повернута спиною до камери, вона аж надто сильно нагадує саму Регіну в дитинстві, немов двійник.

"#итальянскаяДочь
Зі Спини дівчинка дуже нагадує мене 😆, правда?
Бачили Б ви її спереду 🙈. Не буває таких схожих людей, чи то ми всі - родичі на планеті, чи колись в 15 років , сама того не знаючи, я народила 😆. Мені незручно було фотографувати дитину , тк в Європі це не вітається законами і поліцією. Сподіваюся, зі Спини ви побачите подібність 😜", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери відзначили, що схожість дійсно є, проте не дуже велика.

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.