У вівторок, 17 вересня, під Києвом спалахнув будинок ексглави НБУ Валерії Гонтарєвої. Сама колишня очільниця НБУ назвала цей день "найважчим у житті". У шоу "Вечірній квартал" висміяли пожежу в будинку Гонтарєвої.

У "Вечірньому кварталі" жартували про депутатів з "Слуги народу", і не обійшли стороною недавній скандал з пожежею в будинку екс-глави Національного банку України Валерії Гонтарєвої.

Євген Кошовий і хор їм.Верьовки

Євген Кошовий разом з хором Верьовки виконав пародію на популярну фольклорну пісню "Горіла хата". Так, судячи з фабули, "хата" Гонтарєвої "згоріла від сорому".

Зазначимо, що постраждалих в результаті пожежі в будинку ексглави Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарєвої під Києвом в с. Гореничі немає. Обставини з'ясовують працівники правоохоронних органів. Відомо, що вогнища загоряння були в різних місцях.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Колишню очільницю НБУ звинуватили у тому, що вона сама могла підпалити помешкання через намір просити політичного притулку у Великобританії. Однак Валерія Гонтарєва спростувала чутки про те, що у неї є намір просити політичного притулку. А всі звинувачення на свою адресу, що начебто підпали влаштовувала вона сама, ексглава НБУ назвала "маячнею".

Нагадаємо, в Україні жорстко взялися дезертирів, опубліковано новий закон: у Зеленського розклали все по поличках.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Слузі народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський дав пораду Олені Зеленській: "До чортової матері розігнати...".