Стало відомо, що ексдружина російського естрадного співака Філіпа Кіркорова Марина Шатланова в перший раз побачила поп-короля в 17 років. Вона тоді була учасницею конкурсу "Міс Підмосков'я", де її й помітив артист. Це відбулося в 1988 році. Кіркоров запропонував Шатлановой танцювати в його балеті, на що вона відразу ж погодилася.

Потім між парою зав'язався роман, і співак став називати Марину своєю цивільною дружиною. Нібито навіть була намічена весілля, проте все змінилося, а дівчина зникла.

Марина зізнається, що зоряний артист їй подобався досить давно. А той після знайомства повідомив, що вибрав її по конкретних причин, головною з яких було те, що вона його любила як звичайного хлопця, а не як знаменитість.

Також дівчина знялася в деяких кліпах Пилипа і була його музою. Проте потім в життя поп-короля з'явилася Примадона, і у нього пропав інтерес до Марини. Шатланова розповіла, що Пугачова її не злюбила одразу ж.

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Вона зробила все для того, щоб я пішла", - сказала Шатланова.

Вона не любить розповідати, що зробила співачка, і як через її впливу змінився артист.

На сьогоднішній день Марина заміжня за бізнесменом, у неї є вже доросла дочка.

Колишня танцівниця займається йогою, а також веде йогическую практику.

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров з'являвся на публіці в різних, часом дуже забавних образах: від спокусника з волохатими грудьми у прозорій сорочці до кучерявої копії Валерія Леонтьєва.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіркоров привітав Лободу з днем народженням відвертим фото.

Також портал Знай.ua писав, що Алла Пугачова і Філіп Кіркоров довго приховували цю таємницю, але нещодавно заговорили про жахливий.