Примадонна російської естради Алла Пугачова завершила кар'єру та впритул зайнялася вихованням 5-річних двійнят у спокійному, тихому селищі. А колись в її житті розгорялися неабиякі трагедії і пристрасті.

Багато прихильників Алли Борисівни вважають найяскравішою сторінкою її життя 11-річний шлюб з Філіпом Кіркоровим. За розвитком їх бурхливого роману спостерігали мільйони: це ж де таке бачено, щоб наречена, яка переступила поріг клімаксу, взяла в чоловіки молодого хлопця?

Алла Пугачова і Філіп Кіркоров

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Після одруження зіркова пара зважилася завести дитину. Проте вік Алли Борисівни істотно ускладнював завдання, тому Примадонні довелося звернутися за допомогою до лікарів. Диво відбулося, і Пугачова у свої 49 завагітніла.

Алла Пугачова і Філіп Кіркоров

Натхненні щасливим очікуванням майбутнього малюка, Алла і Філіп склали пісню на честь майбутньої дитини. "Маленький секрет великої любові..." – співав Кіркоров. На жаль, виносити дитину співачці не судилося: в середині терміну у неї стався викидень.

Алла Пугачова і Філіп Кіркоров

"Я не хочу про це говорити. Не вийшло. На все воля Божа. Тоді не вийшло. Вона дуже хотіла. Навіть не стільки я, скільки вона хотіла. Я не розумів, а от їй хотілось цього щастя". сказав тоді Кіркоров

В одному з інтерв'ю Примадонна проговорилася, що ненароджена дитина була хлопчиком: "Кіркоров...", - гордо сказала Пугачова.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал з-за сперми Кіркорова, в якому постраждав Галкін.
Також Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.
А ще колишня дружина Володимира Кузьміна розповіла про дітей Пугачової від нього.