Примадонна російської естради, співачка Алла Пугачова у черговий раз здивувала фанатів зухвалим нарядом. Відповідне фото з'явилося в Instagram, передає Clutch.

Чоловік 70-річної співачки Максим Галкін опублікував спільний знімок. На фото Пугачова співає в чорному костюмі з короткими шортами, які оголили її стрункі ноги.

"Познайомилися 18 років тому в танці — так і танцюємо до цих пір", - підписав фото Галкін.

В коментарях шанувальники зіркової пари почали захоплюватися тим, як трепетно Пугачова і Галкін ставляться один до одного навіть після 18 років шлюбу. Вони відзначили, що пара виглядає дуже молодо і гармонійно. Інші ж відзначили, що у віці Алли Борисівни вже непристойно одягатися подібним чином і потрібно вибирати більш скромні вбрання.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

"Чим більше років, тим коротше сукню. Жерсть, страхота", "Красива, тільки от шортики короткуваті, пора б вже думати перед тим, як надягати таке", - пишуть коментатори.

Раніше повідомлялося, що відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачевої Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне відео маленьких дітей Гаррі і Лізи, які дуже забавно грали у дорослих людей. Так, хлопчик старанно щось лагодив з іграшковим молотком і проведеннями в одній з кімнат розкішного особняка, в той час як донька укравляла величезним дерев'яним кораблем і заодно намагалася приручити синиць.

Нагадаємо, Галкін зачарував талантами маленьких Гаррі і Лізи.

Як повідомляв Знай. ua, Галкін захопив нескінченною любов'ю до молодої Пугачової.

Знай. ua писав, що Пугачова і Буйнов пошалили на очах у Галкіна.