Російський співак Сергій Челобанов розповів подробиці свого особистого життя в той період, коли він жив разом зі співачкою російської естради Аллою Пугачевою. Він поділився одкровеннями в передачі для російських ЗМІ.

В ефірі він зазначив, що вважає Аллу Пугачову найкращою жінкою в його житті. Крім того, він поділився неймовірною і дивною історією їх знайомства з примадонною.

"Пам'ятаю, що я прокинувся в одному черевику на маленькому диванчику. На обличчі помада, але не впевнений, що помада Алли — там була присутня ще одна жінка. Пам'ятаю, ми міцно випили за знайомство. Почалося все з коньячку, потім ми з Аллою інтимно танцювали, трохи ближче, ніж належить, притискаючись один до одного", - згадував композитор.

Крім того, Челобанов зазначив, що Пугачова була ненаситна і дуже пристрасна.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"Жінка може бути красунею, розумницею, але якщо мене не влаштовує запах її волосся, то до побачення. Пугачова пахла нав'язливим сексом", - розповів артист.

Крім того, колишній коханий співачки вирішив розвіяти чутки про те, що Примадонна робила пластичну операцію на грудях у Швейцарії.

"Лікарі занесли інфекцію, після чого їй стало різко погано. Довелося повертатися в Росію, де медики поставили її на ноги. Робила вона операцію на груди заради мене – це питання до неї, не змогли відповісти на нього. По-моєму, у неї і так все було в порядку з цією справою", — резюмував він.

Пугачова і Челобанов перебували в цивільному шлюбі з 1990 по 1993 рік.

Нагадаємо, 70-річна Пугачова запалила, як у молодості.

Як повідомляв Знай. ua, фанати змусили Пугачову піти проти своєї волі.

Знай. ua писав, що хвору Пугачову "зцілили" ударом по голові.